• Bulevardul Griviței A10, Brașov

Porți metalice

LIGHT

 

Gama LIGHT – usoara, filigrana, potrivita cu sistemul de gard din otel in variantele de zincare galvanizate la cald. Părțile laterale sunt alcătuite din tub pătrat 40/40 mm și grilaj robust cu bară dublă 8/6/8 mm. Aceste porți metalice sunt dotate cu suporturi robuste, mâner de ușă din aluminiu, încuietoare cu cadru tubular pentru cilindri de profil și suspensii reglabile pentru balamale.
Culoarea standard este RAL 6005 (verde) și RAL 7016 (antracit). Alte culori și dimensiuni la cerere.

 

 

COMPACT

 

Gama COMPACT a fost dezvoltata datorită cererii puternice a soluților intermediare între porțile industriale și cele ușoare. Este potrivit atât pentru clienții privați, cât și pentru utilizarea în zone comerciale.

 

 

TREND

 

Modul de dezvoltare multifuncțională a gamei TREND impresionează prin structura rezistentă la torsiune a tubului dreptunghiular 60/40/2 mm. Aceste aripi sunt disponibile în marimi standard de la 1 m până la 2,50 m. Pentru sistemul modular sunt oferite marimi de la 80 cm la 2 m.

 

 

CLASIC

 

Porțile cu balamale speciale din gama CLASIC oferă toate posibilitățile de deschidere cu un unghi de 90 sau 180 de grade. Aceste porți din oțel sunt de o calitate superioara , avand totodata si un aspect placut.

 

 

EXCLUSIV

 

Portile din gama EXCLUSIV sunt oferite exclusiv în două variante diferite de proiectare și sunt disponibile in diferite modele.
Pot fi selectate două lățimi diferite ale ușilor, două înălțimi și opt culori.

 

 

PREMIUM

 

Portile din gama PREMIUM au un unghi de deschidere de 180 de grade.
Aceste porti din oțel de înaltă calitate sunt echipate cu diverse elemente decorative, oferind cumparatorului diferite modele inedite.

 

 

AUTOMAT

 

Portile automate sunt potrivite atât pentru sectorul privat, cât și pentru cel comercial. Sunt disponibile în diferite modele standard, dar pot fi configurate și în funcție de cerințele clienților.

Formular cerere ofertăCere ofertă de preţ

Numele (obligatoriu)
Please leave this field empty.

Adresa email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Url

Title

Observatii

Please leave this field empty.