• Bulevardul Griviței A10, Brașov

Despre noi

AOS STAHL GmbH – Lider in domeniul sistemelor de garduri si porti

Infiintarea firmei Aos Stahl a avut loc in anul 2003, intr-un spatiu restrans, mai exact intr-o mica gradina, urmand ca dupa un deceniu, sediul central din Wetter (Ruhr) sa masoare o suprafata de peste 27.000 mp. Cu multa perseverenta si dedicatie, s-a ajuns ca in prezent firma sa aiba 130 de angajati si 12 departamente specifice fiecarei arii de lucru.

Aos Stahl produce garduri, sisteme de gabioane, porti automatizate, plase si stalpi pentru gard, toate la cele mai inalte standarde europene, fiind si unul dintre cei mai mari producatori din Germania. Fabricarea acestora este atent monitorizata de catre personalul firmei, respectandu-se toti pasii etapei de fabricatie a diferitelor produse. Compania pune clientul si dorintele acestuia pe primul loc, si cu toate ca se pot mandri cu o gama larga de produse, din cuptoare ies aproape lunar noi modele de garduri.

Din respect pentru inovatie, calitate si frumos, firma Pan-Met aduce in Romania portofoliul extins de produse AOS Stahl GmbH, fiind unicul importator al acestuia. Scopul nostru este de a oferi clientilor nostri calitate nemteasca la preturi romanesti!