• Bulevardul Griviței A10, Brașov

Garduri metalice Privacy

Gama A1

 

Aceasta gama captivează prin prețurile deosebit de favorabile, avand beneficii optime de utilizare. Gardul este pre-tăiat apoi materialul este tras prin plasă și împletit.

Modelul este selectat în mod liber de dumneavoastra. Benzile sunt fabricate din polipropilenă, PES / PVC, sunt livrate pe role și pot fi combinate cu toate sistemele comune de garduri.

 

Gama Textil

 

Noul gard protector, pe langa ușurința și flexibilitatea lui, este extrem de robust și rezistent la rupere. Are un caracter textil și este disponibil în culorile verde, antracit și argintiu.

Plasa este țesută din monofilament din plastic (asemănătoare unei țesături cu plasă densă) și HDPE (polietilenă de înaltă densitate).

Datorită proprietăților materiale ale HDPE, benzile de protecție vizuale pot avea, de asemenea, o grosime mai mică a materialului decât produsele PE similare. În acest fel, noul material de selecție rămâne mai ușor, mai flexibil și, prin urmare, poate fi împletit ușor. Materialul poate fi tăiat cu foarfece simple de uz casnic și apoi fixat cu șinele de prindere oferite de noi.

Translucența facilitează recunoașterea contururilor – comparabilă cu cea a sticlei întunecate. Astfel, scutul de confidențialitate este deosebit de potrivit pentru un design de grădină deschisă, care totuși oferă discreție.

Pentru cantitati mari, plasa este disponibila pe role de 70 de metri.

 

Gama Bastline

 

Gardul bastline este versatil și este țesut în ochiuri cu ecran dublu. Fixarea are loc – în funcție de postul selectat – cu șine de prindere.

Gama se bazează pe proprietățile materiale ale clorurii de polivinil (PVC). Datorită flexibilității și rezistenței la intemperii, produsul este superior calitativ și durabil. Suprafața materialului are o împletire excelentă, care asigură protectie și un aspect de înaltă calitate.

 

Gama Deco

 

Un panou confidential care oferă fiecărei imprejmuire un aspect individual într-o clipă.

Materialul este realizat din poliester și este tipărit pe două fețe cu modele diferite. Acest lucru oferă posibilități infinite de proiectare individuală a unui sistem de gard. Poliesterul este o țesătură stabilă din punct de vedere structural și prin urmare este rezistent la intemperii și ușor de întreținut.

Este de asemenea posibil ca panourile sa fie inscriptionate cu modele proprii, fie mesaje publicitare sau logo-uri pentru companii, fie chiar și cu o panoramă de vacanță. Doar contactați-ne!

 

Gama Polyline

 

Gardurile metalice privacy din gama Polyline au o durată lungă de viață și oferă un aspect placut datorită granulării și matării pe ambele părți. Drept urmare, nu există reflecții cauzate de efectele luminii.

Panoul este disponibil în cele trei culori: verde, antracit și argintiu.

 

Pro Easy

 

Gardurile metalice Pro Easy se bazează pe proprietățile materialelor din PVC. Acestea au o rezistență mecanică ridicată, fiind mai rigide si dure. Suprafața are basoreliefuri delicate care oferă un aspect placut.

Avantajele acestui sistem:

  • Rezistente la intemperii
  • Rezistente la impact, rezistente la rupere chiar si la temperaturi ridicate sau scazute
  • Ușor de asamblat
  • Murdăria se șterge ușor
  • Rezistenta culorilor la lumina garantata
  • Estetica placuta
  • O viață lungă
Formular cerere ofertăCere ofertă de preţ

Numele (obligatoriu)
Please leave this field empty.

Adresa email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Url

Title

Observatii

Please leave this field empty.